Veranderen met de Maan

Veranderen met de Maan

 

Leven in de FLow van de Maan

Dat is voor mij zo belangrijk. Vandaag, maandag, legde ik een weekreading, maar tijdens het schudden viel Wilg uit het deck. Deze liet mij heel duidelijk zien dat ik mijn intuitie, gevoel moet volgen. Daar ben ik heel druk mee bezig geweest de afgelopen periode. Eigenlijk al vanaf januari dit jaar, waar ik de keuze maken om met niet te richten op geld verdienen (wat ik toch niet leuk vind om te doen, lol), maar alleen te doen waar ik blij van word.


21 juni was mijn deck Maaanmagische Orakelkaarten een feit. Wat een bijzonder mooi proces, en wat een fijne mensen hebben mij hierbij gesteund.

Vervolgens de zomervakantie, heerlijk 6 weken offline. Dat was rustig, heel erg fijn. Het heeft me doen besluiten om fb niet meer als app op mijn telefoon te zetten. Wel zakelijk en messenger, maar fb persoonlijk niet meer. Geeft ook weer rust. Instagram nog wel, maar alleen omdat dat anders niet kan en ik vind het een te mooi medium om los te laten.

 

Maar hoe nu verder met de dingen die mij blij maken in mijn werk?

De maan, zij blijft voorop staan. Het kaartendeck is de basis en daar ben ik heel fijn samen met Esther Foppen op aan het doorborduren. Daar gaan nog hele mooie dingen ontstaan. Maar dat is niet het enige. Afgelopen weekend stond ik onder de douche en dan gaan de ideeën stromen. Zo gaaf hoe dat werkt met water. Ik ga de boel lekker omgooien. Hoe dan?

De groepen op fb die gaan eruit. Het werkt niet voor mij, het kost me veel teveel energie en ik word er niet blij van. Dussss, daar stop ik mee. Maar ik ga op FB wel door. Maar dan specifiek op mijn bedrijfspagina.

 

Wat ga ik dan doen?

  • Elke donkere maan (laten gaan en bezinning) ga ik live met een maanflowreading (en geef ik een 3-kaart reading weg aan 1 van de personen die aanwezig is)
  • Elke wassende maan kun je een keuze maken uit drie kaarten. Deze kaart laat je zien hoe jij kunt opbloeien (creatievuur & bewustwording) deze maanmaand.
  • Elke volle maan geef aan de 1e 13 mensen die reageren onder het bericht (live) een kaartje om te stralen (verfijnen & manifesteren).
  • Elke afnemende maan is er weer een keuze uit 3 kaarten, zodat je weet welke stappen jij kunt zetten om je zelfwaarneming (genieten & reflecteren) te versterken.
  • Elke week in het begin van de week is er een weekreading voor die betreffende week. 
  • Per jaarfeest ook de reading voor het betreffende feest

 

Vanaf 1 november (ja met het Keltische nieuwe jaar) gaan er hele mooie dingen gebeuren. Ga ik super leuke dingen doen voor jullie met de maan, met de maanmagische orakelkaarten, maar ook met de verschillende trainingen die ik al opgezet heb en nieuwe die ik ga maken. Nieuwe over het leven als een maanheks, werken met de orakelkaarten en hoe je je jezelf tot rust kunt ademen met de donkere maan. Een nieuw ebook komt eraan. En nog veel meer moois!!!! Maar alleen dingen waar ik heel blij van word. Dus blijf het volgen.

 

Magische Maangroet, Rilana

Leef in de Flow van de Maan

Date

09 September 2019

Tags

flow, groei, Leef in de flow van de Maan
© 2018 Rilana Altena

Please publish modules in offcanvas position.